Informatie Afslankplan

Leuk dat je interesse hebt in mijn Afslankplan waar ik jou kan helpen om je weer lekker in je eigen lichaam te laten voelen. Ik leg je hier uit wat je zoals kunt verwachten als ik jou ga helpen de overtollige kilo’s kwijt te raken. Je doet het dus niet alleen je kunt altijd rekenen op mijn steun en ik merk uit de reacties welke ik dagelijks krijg dat vrouwen daar behoefte aan hebben. Met mijn Afslankplan eet je niet minder, maar eet je anders. Het gaat erom wat je eet en dat je het juiste eet.

Gezonde recepten
Door deel te nemen aan mijn Afslankplan zet je de eerste stap naar een lichaam waar je je fijner in voelt. Ik werk met gezonde recepten voor zowel het ontbijt, de lunch en het avondeten, uiteraard mag je ook nog voldoende tussendoortjes 😉 De ingrediënten zijn overigens gewoon bij de supermarkt bij jou om de hoek te koop, dus geen ingewikkelde voedingsmiddelen.

Plezier in het afvallen
Ik laat je ook zien dat gezond afvallen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat de rest van je gezin ook gewoon mee kan eten. Je moet weten dat ik zelf ook geen keukenprinses ben en dit is ook de reden dat veel vrouwen het afvallen via mijn Afslankplan zo waarderen en er echt plezier in hebben.

Kenmerken van mijn Afslankplan
Simpele gezonde recepten Ik zal ieder moment van de dag jouw vragen beantwoorden
6 weken lang nieuwe recepten (ook daarna onbeperkt toegang tot het platform) Eenmalig 27 euro geen extra kosten, dat is nog geen 65 cent per dag!
Je gewicht wordt in het platform bijgehouden Het hele gezin kan mee eten
Binnen 4 weken een goed resultaat Inmiddels help ik al duizenden vrouwen

Yvonne van de Vorst

YvonneOm te beginnen zal ik mij even voorstellen mijn naam is Yvonne van de Vorst en ik kon enkele jaren geleden niet denken dat ik nu al duizenden mensen help bij het afvallen. Drie jaar geleden was ik niet tevreden met mijn eigen lichaam en ondanks dat mijn familie en vriendinnen altijd zeiden… dat figuur hoort bij jou, wilde ik het gaan veranderen.

Ondanks dat ik altijd al interesse had in gezonde voeding had ik destijds niet de discipline om altijd gezond te eten. Uiteindelijk heb ik voor mezelf een dieet op papier gezet en ben dit gaan volgen. Dit werd de ommekeer in mijn leven die mij uiteindelijk heeft gebracht waar ik nu nog iedere dag tevreden mee ben.

Sportschool tijdperk

Ik ging naar de sportschool nam een jaarabonnement en kocht enkele afslankboeken maar ik merkte dat de motivatie na enkele weken als sneeuw voor de zon verdween… De sportschool daar ging ik nog wel langs maar ik kwam er nooit binnen en de boeken lagen onder in de kast. Misschien klinkt dit bekend maar het is erg frustrerend kan ik je vertellen! Ik leek wel een jo-jo in de lente ging ik met volle overgave en frisse moed sporten en gezond eten maar voor dat het mei was had ik alweer opgegeven. Ik weet het klinkt slap, maar met een man en 2 kinderen die ook aandacht willen en normaal willen eten viel ik al snel terug in mijn oude patroon.

De sportschool en de vele afslank boeken werkte ook bij mij niet…

Allemaal voor niets?

De abonnementen van de sportschool en de boeken welke ik heb gekocht waren allemaal voor niets geweest… tenminste dat dacht ik. Niets bleek minder waar toen mijn man op het idee kwam om de ervaring en de informatie die ik in de loop van de jaren had opgedaan opnieuw te gaan gebruiken. Ik was weer begonnen maar dit keer op mijn eigen manier. Ik begon een afslankmethode te ontwikkelen welke voor mij wel werkte.

Snelle simpele recepten
Ik ben zelf van de snelle en simpele recepten en ik merkte dat in de afslankboeken welke ik had gekocht veel recepten meer tijd in beslag nemen dan dat ik had gehoopt toen ik de boeken kocht. Met 2 sportende kinderen heb je namelijk doordeweeks niet altijd uren de tijd om uitgebreid te staan koken. Door de combinatie van al die simpele recepten merkte ik nu dat ik het leuk vond om deze te bereiden en daardoor ook steeds meer ging afvallen 😉

Met een man en 2 sportende kinderen heb je namelijk doordeweeks niet altijd uren de tijd om uitgebreid te staan koken.

Online afslankplan

Ik werd zo enthousiast van de manier waarop ik steeds beter in mijn vel begon te zitten en de weegschaal lachte mij toe! Mensen om mij heen begonnen ook te zien dat ik steeds meer kilo’s verloor en vriendinnen wilde weten welk afslankboek ik nu weer had gekocht. Ik liet ze zien waar ik mee bezig was en ze wilde het ook gaan proberen. Doordat mijn afslankplan alleen op papier stond was het niet handig om het te delen met mijn vriendinnen. Mijn man kwam op het goede idee om er een online platform van te maken. Mijn vriendinnen gingen ermee aan de slag en waren razend enthousiast. Door hun enthousiasme kreeg ikzelf ook meer energie. Ik kreeg het idee om het openbaar te maken en er een vergoeding voor te vragen. Na 2 weken was ik al verbluft van het resultaat:

  • Ik had zelf mijn ideale figuur
  • Ik werkte voor mezelf
  • En ik maakte andere mensen blij en gelukkig

Tot zover over mij en het ontstaan van het Afslankplan.

Veelgestelde vragen

Ik kan mij voorstellen dat je nog vragen hebt voor je mijn Afslankplan besteld. Ik heb daarom hier de vragen welke ik de laatste jaren het vaakst gesteld heb gekregen vermeld. Als je nog andere vragen hebt dan kun je die natuurlijk altijd stellen via de mail: info@yvonnevandevorst.nl

Hoe werkt het?

Je wilt natuurlijk weten hoe je in een korte periode kilo’s kunt verliezen. Mijn online Afslankplatform werkt eigenlijk heel simpel en is voor iedereen met de juiste motivatie goed vol te houden. Waarom? Omdat de recepten welke voor je klaarstaan niet ingewikkeld zijn en geen bijzondere ingrediënten bevatten. Je hoeft er geen speciale etenswaren voor te kopen alles is te vinden in je eigen supermarkt bij jou in de buurt.
Zodra je ingelogd bent doe je het volgende:

1. Je voert jouw gewicht in
2. Je bekijkt het dagmenu een gaat daarmee aan de slag
3. Iedere nieuwe week staan er weer 7 dagen vol recepten voor je klaar
4. Wil je extra bewegen dan kun je de dagelijkse oefening doen
5. Na 6 weken mag je het Afslankplan gewoon blijven gebruiken

Wat zijn de kosten?

Als je ook van plan bent om af te vallen met mijn Afslankplan dan betaal je daarvoor eenmalig 27 euro. Er zijn verder geen abonnements- of andere verborgen kosten aan verbonden. Voor 27 euro krijg jij 6 weken lang iedere week het nieuwe weekmenu, dat is dus nog geen 65 cent per dag!. In het weekmenu zie je het ontbijt, de lunch en het avondeten staan. Als extra bonus heb ik nog voor iedere dag een oefening toegevoegd welke je gewoon thuis kunt doen. Let op dit is een bonus, doe je dit niet dan is er niets aan de hand.

Als de 6 weken om zijn dan ben je gegarandeerd 5 tot 25 kilo kwijt! Bovendien mag je natuurlijk gebruik blijven maken van het platform, voor als je misschien weer eens een terugval krijgt.

Hoe ziet het er uit?

Ik krijg vaak de vraag hoe ziet het online Afslankplan eruit? Daarom heb ik hieronder een screenshot geplaatst van het online platform. Zoals je kunt zien is het overzichtelijk en voor iedereen makkelijk te gebruiken. Ik ben namelijk zelf ook geen computernerd 😉

Afslankplan

Voorbeeld Menu Tussendoortjes
Ontbijt: Griekse yoghurt met granaatappel en kokos: 150 gram Griekse yoghurt, 2 eetlepels havermout, 2 eetlepels granaatappelpitjes en 2 eetlepels kokosrasp. – Snackgroentes (paprika, bleekselderij, wortel, komkommer, etc.)
– Handje ongezouten noten
Lunch: Rijstwafels met ei en gerookte zalm: 2 rijstwafels, 2 gekookte eieren en 75 gram gerookte zalm. – Stuk fruit
– Gekookt ei
– Smoothie
– Olijven
Diner: Vlees met gestoomde groente en zoete aardappel: 150 gram gevogelte of rund, 300 gram gestoomde groente naar keuze en 150 gram gestoomde zoete aardappel, geserveerd met een dipsausje van 50 gram Griekse yoghurt en 1 theelepel kerriepoeder. – Augurken
– Rijstwafel met suikervrij beleg
– Halve avocado

Moet ik direct beginnen?

Nee. Je kunt beginnen waneer je zelf wilt, als je vandaag betaald en je wilt over 8 weken pas beginnen met afvallen, helemaal goed!

Wat als ik vragen heb?

Als je met vragen zit dan ben ik er om deze te beantwoorden. In het online platform is een chat functie toegevoegd, waar je terecht kunt met al je vragen. Ik zal altijd zo snel mogelijk antwoord geven op jouw vragen. Ook kun je een mail sturen naar: info@yvonnevandevorst.nl

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn online Afslankplan en ook jou blij te maken met jouw ideale gewicht. Als je nog vragen hebt mag je mij altijd mailen.

Groetjes Yvonne